Despre Noi

– Vasta experienta juridica pe care am acumulat-o in cei peste 27 ani in acest domeniu, castigarea unui procent foarte mare de cazuri pe care le-a avut Cabinetul de Avocatura Dan George Gogu ne certifica ca Avocati calitatile superioare pe care le oferim clientilor nostri tratand fiecare caz in parte cu ceea ce ne caracterizeaza, respectiv seriozitate, loialitate si responsabilitate. –

despre noi - certificate cabinet de avocatura Dan

Specializarea noastra principala se axeaza pe Dreptul Maritim si Exploatarea Portuara, precum si pe Dreptul Transportului (feroviar si rutier), unde ne-am afirmat de-a lungul timpului cu o prezenta profesionala remarcabila in spatiul portuar constantean si in instantele din Constanta. De asemenea, avem competente vaste in domenii precum Dreptul Vamal, Administrativ, Fiscal si Civil.

  • Avem multa pregatire si certificare ca avocati!

Oferim Consultanta si Asistenta juridica extensiva in Dreptul Muncii, incluzand redactarea si gestionarea contractelor individuale si colective de munca, precum si asistenta in conflictele de munca si negocieri. In plus, practica noastra include asistenta si consultanta juridica pentru activitatile societatilor comerciale, de la infiintari si pana la fuziuni sau dizolvari.

Suntem, de asemenea, experti in domeniul insolventei si reorganizarii judiciare, oferind solutii adaptate si eficiente pentru diversele provocari juridice.

Cabinetul de Avocat – Dan George Gogu este dedicat protejarii si sustinerii clientului prin servicii juridice de inalta calitate. Faptele vorbesc. Restul este incredere.

  • Vom lupta pentru a proteja drepturile dumneavoastra legale conform legii.

La Cabinetul de Avocatura Dan George Gogu, ne asiguram ca fiecare client, fie ca este asistat sau reprezentat de noi, beneficiaza de garantia ca drepturile sale legale sunt aparate si protejate cu cea mai mare rigurozitate. Fiecare client primeste un angajament deplin pentru securitatea si increderea in serviciile noastre juridice.

Domenii Activitate Cabinet Avocat
Dan George Gogu

Cabinet Avocat Drept Imobiliar

Cabinet Avocat Dreptul Constructiilor

Cabinet Avocat Dreptul Muncii

Cabinet Avocat Dreptul Asigurarilor Sociale

Cabinet Avocat Dreptul Asigurarilor

Cabinet Avocat Dreptul Transporturilor

Cabinet Avocat Drept Maritim si Fluvial

Majoritatea lucrurilor importante din lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce atunci cand parea sa nu existe deloc speranta.

— Dale Carnegie —