Termeni si Conditii

– Cabinet de Avocatura Dan –

In calitate de utilizator al acestui website, aveti dreptul de a beneficia de informatiile existente pe acesta. De aceea va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare prezentate in cele ce urmeaza. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune “ Termenilor si Conditiilor ” de utilizare, implica acceptul dumneavoastra explicit si reprezinta intelegerea ( contractul ) dintre parti.

Cabinetul de Avocatura Dan – Dan George Gogu ( denumita in continuare Cabinetul de Avocatura Dan ) are calitate de autor, de proprietar si de administrator al website-ului Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu.

Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continut-ul acestui website, precum si sectiunile “ Termeni si Conditii ” si “ Politica de Confidentialitate ” ale website-ului, fara notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati sectiunea periodic, pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care le-ati agreat.

Introducere

 • Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul https://avocatdan.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si a conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Drepturi de autor

 • Copyright-ul pentru informatiile existente pe acest website se afla exclusiv in posesia Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu, autorul acestui website, care beneficiaza de toate drepturile legale ale autorilor, asa cum este prevazut in legislatiile romana si internationala in vigoare.
 • In baza acestora si in absenta altor notificari scrise, orice tip de material precum: text, logo-uri, design-uri, icon-uri, imagini, fotografii, ilustratii, inregistrari audio sau video etc. constituie proprietatea Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu si pot constitui obiectul unei licente care poate fi folosita numai de catre acesta.

Preluarea integrala sau partiala a oricarui tip de informatie de pe acest website (dintre cele amintite in paragraful anterior si dintre altele similare acestora) este posibila si considerata legala numai cu respectarea urmatoarelor conditii:

 • materialul preluat ca atare sau citat de pe website-ul https://avocatdan.ro va fi afisat numai insotit de precizarea preluarii lui exclusiv de pe acest website si nu va fi insusit de catre utilizator.

Reproducerea sau citarea va fi realizata cu precizarea sursei, in una dintre formele enuntate mai jos:

 • Sursa: site-ul Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu, Consultanta Avocat, Mediere Avocat, Avocaţi şi cabinete de avocatură Bucureşti, Avocat specializat în dreptul familiei Bucureşti, Avocat specializat în legislaţia muncii Bucureşti, Avocat penalist Bucureşti.; sursa: https://avocatdan.ro
 • Conform website-ului Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu care ofere servicii de consultanta si mediere in  – https://avocatdan.ro
 • Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat in niciun fel si nu vor fi extrase fragmente care isi pot modifica intelesul in afara contextului.

Licente de utilizare

Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu permite utilizarea libera a website-ul https://avocatdan.ro si a tuturor materialelor din cuprinsul acestuia, cu mentiunea ca:

 • Nici un material de pe website nu poate fi preluat partial, integral sau modificat fara acordul prealabil si comunicat in scris de catre Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu.
 • Orice tip de continut de pe website-ul https://avocatdan.ro este proprietatea Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu si a furnizorilor sai si include, dar nu se rezuma la: logo, text, imagini, filme si toate celelalte informatii, prezentate sub orice forma. Orice litigiu ar putea surveni in legatura cu https://avocatdan.ro se supune legistatiei de drept comun din Romania.

Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu va ofera posibilitatea utilizarii acestui website numai cu urmatoarele conditii aparate si prevazute de legile in domeniul drepturilor de autor din Romania:

 • Intrebuintarea in scopuri comerciale a informatiilor de pe acest website
 • Preluarea, copierea, duplicarea, distribuirea si arhivarea in scopuri comerciale a materialelor in oricare dintre aceste formate si nu numai: text, logo, imagine, ilustratie, design, icon, fotografie, inregistrare audio/video etc., se face cu acordul prealabil, in scris, din partea Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu.
 • Nerespectarea Termenilor si a Conditiilor atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, in conformitate cu legile romanesti in vigoare.

Utilizarea mentionata anterior include, dar nu se limiteaza la urmatoarele forme:

 • Folosirea directa
 • Folosirea “ascunsa” a marcii Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu, a domeniului https://avocatdan.ro sau a denumirii Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu (sub forma de, dar nu limitata exclusiv la: meta tag-uri si alte tipuri de metode de cautare web sau de indexare).

Confidentialitate

 • Informatiile cu caracter personal, de tipul: nume, adresa, e-mail sau numar de telefon, transmise prin intermediul postei electronice sunt confidentiale si vor fi prelucrate in conformitate cu reglementarile legislative romanesti in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal.
 • Orice fel de informatie furnizata in cunostinta de cauza, prin intermediul website-ului si care devine vizibila pe website, datorita softului pe care se realizeaza aceasta informare, nu va fi considerata confidentiala. Asadar, aceasta nu va fi protejata de legile in vigoare privind proprietate intelectuala.

Garantii si Exonerarea de Raspundere

 • Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu nu garanteaza ca utilizarea website-ului https://avocatdan.ro si a servere-lor pe care este gazduit acesta sau ca downloadarea materialelor de pe website nu prezinta riscul de virusare sau de transmitere a altor componente informatice potential daunatoare. Asadar, nu va raspunde pentru eventuale daune de ordin direct sau indirect, cauzate de accesarea / vizitarea / utilizarea website-ului si a informatiilor de pe acesta.
 • Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu nu este responsabil pentru erori, omisiuni sau lucruri asemanatoare, care au efecte asupra redactarii sau prezentarii oricarui tip de material de pe website. Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu nu acorda garantie privind continutul si folosirea website-ului.
 • Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu nu este si nu poate fi facut responsabil pentru neconcordante, indisponibilitate sau alte defecte ale website-ului https://avocatdan.ro sau ale continutului sau, determinate de cauze obiective.

Drepturile Vizitatorilor

 • Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu se angajeaza sa incerce furnizarea de informatii complete, reale, obiective si actuale. Insa Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu nu poate fi facut raspunzator pentru posibile inadvertente sau omisiuni privind continutul site-ului.
 • Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu nu poate fi invinuit pentru neconcordantele care ar putea surveni intre informatiile furnizate pe website-ul https://avocatdan.ro si legislatia in vigoare din tara dumneavoastra. Accesand si utilizand acest website, va asumati in totalitate raspunderea pentru intelegerea si asimilarea continutului sau.

Securitate

 • Actiunile neautorizate si orice tentative de acest fel, precum: utilizarea frauduloasa si abuziva, accesul neautorizat si blocarea accesului, preluarea exacta, totala sau partiala, duplicarea, copierea, furnizarea si arhivarea in scop comercial a elementelor grafice (logo-uri, imagini, ilustratii, fotografii, design-uri, icon-uri, inregistrari audio si video) sau a textelor etc., fara acordul prealabil si exprimat in scris din partea Cabinet de Avocatura Dan – Dan George Gogu, vor fi supuse pedepsei prevazute de legislatia in vigoare a Romaniei.

Legislatie

 • Termenii si Conditiile enuntate pe acest website sunt protejate si se supun legislatiei romane in vigoare. Instantele in drept din Romania sunt singurele in masura sa solutioneze eventualele litigii ce ar putea aparea in legatura cu prevederile anterioare din Termenii si Conditiile prezentului website, litigii care nu pot fi solutionate pe cale amiabila.

Prezenta Politica de Termeni si Conditii este Actualizata si se aplica din data de 30.08.2022